Men man ser skiten med.

Igår var jag i Uppsala. Gick runt i stan och fikade länge. Så handlade jag onödiga saker. Men fina med, och lagade lax med Sofia, Ingrid och Hannah. Fint. Ikväll är det personalfest med Ica. Vi ska spela boul. Vilket är en sport jag kanske inte skulle välja i första hand att göra på min fritid. Men det blir nog trevligt. Så kommer äntligen Rickard hem ikväll. Jag tänkte åka och träna så länge. För jag har köpt gymkort nu. På Sats, och om man tränar två gånger i veckan i sex veckor får man en fin väska. Det blir väl hur lätt som helst. Jag har i och för sig fått en hemskt stor blåsa på min stortå för att jag gick i blöta skor när det var så slaskigt ute. Men jag får göra något utan att använda den. Helgen var så himla fin. För jag var med Mia, och det var så länge sen. Men jag måste skärpa mig om jag ska behälla min trendiga status och hänga på mer respektabla ställen.

Puss.

Solen i ögonen.

Vad vet väl jag. Jag blir så trött. På att jobba. Det är så jobbigt. Men idag jobbade jag bara halva dagen och sen brassade jag hem till Isabella som fyller 6 år. Hur gulligt är inte det. Hon hade en prinsessklänning och hade fått fina Barbiedockor. En kunde sjunga. Vad kul det var när man var liten. Av oss fick hon en bilbana. Najs. Sen åt vi ballerinakakor och det var det första jag åt på hela dagen för jag drack för mycket vin igår. Så mycket vin att jag försvann ett tag och fick Mr. Boll att bära hem mig för att sedan slänga ut honom. Men det var kul i alla fall. Nu är jag hemma och jag har massor av saker att göra. Som att städa min garderob där allt är en enda röra. Inproppat. Allt är en stor röra hos mig över huvud taget. Men när det är mycket att göra vet jag inte vart jag ska börja. Så då orkar jag inte. Jag har köpt ett gymkort på Sats och nu ska jag träna så att jag blir skitstark. Limpan ska bort. Åh, vet ni vad. Lars Winnerbäcks film gick på ettan här om dagen och den var så fin att jag inte kunde andas. Jag tror jag ska baka lite kakor.

Puss.

Säg vad vi sa.

Om att paint it black. Usch, nu var så det länge sen att det känns kört. Det är kört. För Frugan är borta. Jag har inget liv nu. Nästan. Men nyår vart fint ändå. Med vin och god mat och fina människor. Mitt i natten. Det nya året kan bli vad som helst. Och lite till. Det ska jag ta kort på. För jag har köpt en kamera för mina julklappspengar. I helgen kom Amanda och hälsade på. Det var trevligt. Vi lekte charader och bongade öl och gick ut och dansade med Esteban. Men nu har hon åkt hem igen. Och snart åker Rickard bort. En vecka. Då blir jag ensam kvar. Men då kanske jag få biljetter till dansen. Sen har jag inget mer att säga. Men jag sa något. Så tycker jag att det är förbjudet att plugga på helger. Plugga över huvud taget. Nu ska jag trycka en pizza och kolla på film.

Inget.