You'll be the rythm and I'll be the beat.

image38
Neeeej! Jag börjar få lite ont i halsen. Jag kan inte bli förkyld nu. Det går inte. Jag ska göra så mycket trevligt i helgen. Snälla, kan jag inte få vara frisk, lite till? Idag har jag fått lära upp en Erik på Ica. Det var hemskt mysigt. Att få lite sällskap hela kvällen. Imorgon är vi tre stycken som ska stänga. Vi ska äta jordgubbar. Erik var mycket duktig och jag kunde bara stå där ifall att han behövde hjälp. Jag åt en stor klase vindruvor. När den var slut åt jag strössel. Jag brukar äta saker när jag har tråkigt. Det är ett bra sätt att fördriva tid på. Imorgon efter jag har slutat jobba, mitt i natten, ska vi titta på läskig film och dricka saft. Kanske pussas lite. På lördag ska jag dansa i min nya kjol. Helst i mina nya solglasögon också. Om det inte blir för mörkt. Jag glömde en sak, jag ska fika med min fina kusin som jag inte träffat på så hemskt länge nu. Det kommer bli fint. Jag känner det på mig. Titta mig i ögonen.

Love is the melody.
Now sing it with me.
Love is a symphony.
Now play it with me.

Seems like love no longer can turn me on.

Det är söndag, det är mysdag. Helgen har varit så härlig. Vi har varit på kryssning och firat att Stig fyllt 70 år. Det känns för gammalt för honom. Vi skålade i champange och åt god mat. Önskade fina låtar av pianotrubaduren och dansade till hemska kareokelåtar innan vi myste i hytten och somnade. Sofia var saknad. Birka Paradis är dock inte riktad till min målgrupp och vi kände oss aningen malplacerade. Vi letade inte i reakorgen eller ragglade fram i korridorerna. Igår följde jag med Bella hem till Ellinors lilla stuga som ligger bakom pingstkyrkan och drack vin. Tre flaskor betala för två. Från taxfreen. Det var mysigt. Jag vill också bo i ett litet hus med rosor på tapeterna. Sen kom andra fina människor och jag har lite ångest idag. Jag vill helst inte minnas. Allt. Men man ska inte vara så petig. På fabben var det lite glest med folk, men vad gör det. Dåliga låtar var det med. Men vad gör det? Jag var så glad och så sugen på att dansa så det märktes inte. Sen myspysade vi hela natten. I hemlighet. Hemliga saker är fina.

I'm not a stupid girl.
Don't call me stupid.
I'm just a hungry girl.
And you taste so sweet.

If I kiss you where it's sore.

Helgen. Måste jag tala om var den första våriga helgen på detta år. Vi picknickade i Rålambshovsparken med rosévin och chokladmuffins tills solen gick ner och grillarna tändes och skratt hördes genom mörkret. Det var inte kallt. Det var lagom. Allt var så fint och du är så fin. Vi är så bra på att kramas. Sen vaknar vi precis lika nära som vi somnar. Ju längre tiden går, ju mer inser jag hur ensam jag har varit, en väldigt stor del av tiden med dig. Som inte finns mer. Det är härligt med kärlek som kommer tillbaka. Jag kan inte förklara. Det känns befriande. På lördagen drack vi portvin och åt mango och ananas till fin musik och åkte på grillfest med Mia. Men vi grillade ingenting. Vi dansade lite och gick runt och träffade människor i natten. Jag träffade en människa som är den hemligaste jag vet. Jag minns inte när jag somnade. Jag har sett en till hemskt vacker film. Den hette This is England och var lika sorglig som den var glad. Nu har jag precis tryckt en påse ostbågar och ska duscha, länge. Jag fryser om mina fötter och när jag berättade för mamma att jag ska pierca mig imorgon såg hon ut som hon skulle svimma. Jag vill att det jag vill, ska vara så viktigt att jag vill göra det oavsett vad människor tycker. Men så är inte jag. Speciellt inte vad mamma tycker. Nu är det inte alls långt kvar till Hannah och Sofia kommer hem. Det känns hemskt spännande.

Hit me hard.
Hit me right between the eyes.
I wanna see the stars.

I guess I gotta keep creating or i'll just die.

Vackert. Det vackraste. Det är måndag, och man måste vakna ur det magiska. Som finns i helger. Det känns verkligen så. En förtrollad värld. Med kalla fingrar som gör imma på spegeln när vi kysser varandra och jag gräver in mig vid nacken på dig. Musiken långt borta och alldeles för tunga andetag. Det var min jobbhelg. Men snälla Mattias tog min tid på söndagen så att jag kunde titta på den finaste filmen. Som är ren poesi och så vacker att jag vill hoppa in och vara Lily för en dag och vara så kär att man nästan går sönder. Eagle vs. Shark. Vi åt så god mat att jag åt alldeles för mycket. Vi glömde gå och lägga oss. I lördags dansade vi hela natten drack giftiga drinkar och vi hade efterfest hela natten tills det blev morgon. Det är fint att bli varm i hjärtat av att det är härligt att leva. Det var länge sen jag kände så. Jag ska. Snart.

Peace.