Dåligt.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag har lust att strypa någon. Jag är arg. ARG. För att. Min dator gick sönder. Jag vet inte om alla mina bilder, allting som är viktigt, går att rädda. Om det finns kvar. Det gör mig sömnlös om nätterna. Nu har jag i alla fall köpt en ny. Den var dyr. Alla mina pengar är borta. Som jag jobbat ihop, varje helg, varje kväll och dag nästan alla fina sommardagar. Det är inte kul. Det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Men mina nya dator och jag kommer att bli bästa vänner och hänga varje dag. Den är himla fin. Så det gör inte jättemycket att den kostade en förmögenhet. I alla fall. Ikväll gick dessutom min relativt nya telefon sönder. Inte sönder så att den inte går att använda och lite glad får jag väl vara för det. Men helt skärmen sprack. I tusen bitar. Glaser sticker ut och den är förstörd. Den betalar jag 200 kr i månaden för i 2 år. TVÅ JÄVLA ÅR!!!!! Jag har ingen försäkring. Täcker hemförsäkring sånt? Det ska jag ta reda på i morgon. Om jag lyckas somna med dessa hemska saker hängandes över mina axlar. Usch. Idag är ingen bra dag. Hela helgen däremot har varit himla fin. Lördag, shoppa och vandra runt i staden, luncha och ha det bra. Hem och fixa till, på med fina skor och ut för att dansa hela natten. Söndagen spenderades på utflykt runt överallt och massa mys. Slut.

Genom eld.

Just nu är det tisdagkväll. Fredagen, lördagen och söndagen bestod av himla god grillmat, trevligt sällskap, vin så klart, sena nätter och tidiga mornar på jobbet. Massa kramar och viskande ord halv fem på morgonen som får en att längta himla mycket. Sushi, glass, promenad och soffläge tills helgen var slut. Vakna upp och bestämma fina saker. Gud, vad var det jag sa för bara någon månad sen. Att aldrig aldrig känna såhär. Precis så sa jag. Lovade jag. Nu är allt inlindat, påbörjat, farligt och det bästa jag vet. Idag gick jag upp 06:00 vilket inte är okej. Men jag klarade det. Bakade bröd, frös i frysen och fick sluta 13:00. NAJS! In mot staden och äta på Pong, oslagbart. 3D bio. Shrek. Färska hallon. Godis. Varm natt. Katastrof med groda. Cykla. Nu ska jag sova.


I'm not your babe.

It makes sense. Jag vet lite mer. Kanske. Fin sommarvecka. Jag kan berätta. Om ni räknar bort alla timmar på jobbet själva. Mot antidöd. Måndag. Heeeem, till tomt hus. Tända grill och grilla allt som är gott. Dricka rosévin och äta i flera timmar tills solen är helt borta och ingen fryser. Vi kan prata. Hur mycket som helst. Film, mitt VARM natt och sova utan täcke. Tisdag och ledig (!) sola, bada vattenspridare när det är det enda som finns tillhands. Göra pastasallad och packa ner körsbär till Allsången på Skansen. Titta på Movits! och åka INSANE på Gröna Lund, sitta och vara sjukt stolt att vi klarade av det med ett glas vin på Kryddhyllan. Himla flått tisdag. Onsdag och ledig (!!!!) Två dagar i rad. Upp tidigt, packa utflyktsväskan och köpa frukostmackor att äta i bilen på väg till landet. Åka båt, sola, äta lunch i Norrtälje, bada, dricka picknickvin, spela alfapet, grilla tonfisk och jag dör lite så fint det var. Den natten fick gärna inte ta slut. Minisemester. Men det gjorde den och idag är det torsdag i tjugo minuter till och jag har jobbat kväll. Jag är lite död. Har precis duschat, smörjt in mig i hopp om att bevara min sinande bränna. Läsa bok och äta vindruvor, helt själv, helt tomt. Det är skönt när man varit nära hela tiden. Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt det förut. Imorgon är det fredag. Jag jobbar 10-19. Sen lite kvalitetstid med Frugan.

PUSS!

Inget.

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag har ungefär hundra saker i huvudet. Massvis med saker. Alla möjliga saker. Men jag vet ändå inte. Då måste man strunta i allt som förvirrar, snurrar runt och stör och släppa. Släpp det. Släpp det. Släpp det. Jag gjorde det som man inte får. Tittade och läste. Såg och det är förbjudet. Förbjudet. Jag kan inte bli arg. Jag får inte bli arg. Jag vet inte om jag har något att bli arg för. Har jag det? Varför ljuger du? Jag? Alla. Alla ljuger och ingen talar sanning. Ingen är nöjd och har saker bakom ryggen. Saker som sårar och förstör. Därför ska man inte veta om sånt. Sånna saker är hemliga och förbjudna. Nu minns jag det. Jag ska inte. Saker som jag lovar kan jag inte hålla. Speciellt inte saker jag lovar mig själv. Men jag måste skärpa mig. Skärpning.

Fredag. Helg. Men jag jobbar. Alla dagar, hela tiden. Torsdag var min enda lediga dag. Upp till landet och åka båt ut på en ö, ligga i solen heeeela dagen, äta picknick, läsa bok och laga mig. Hem, handla mat, vin och fira med god middag på restaurang vid havet. Himla fin dag. Försov mig imorse i världens mysigaste säng. Upp, trött, skynda, jobba åtta timmar medan solen inte sken på mig. Den sken utanför. Köpa jordgubbar och åka upp till landet och ha grill-födelsedags-fest för mamma. Mys. Nu är jag hemma. Tittar på en läskig film och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det kalas hos Sandra och på söndag ska jag träffa Mia, det var himla längesen. Nu. Nu ska jag släppa det. Strunt i allt som hänt. Nu är allting bara så himla fint. Hela tiden. Kan det inte bara få vara så.

Inget.

Puss.

Torsdag och jag har ångest för att jag inte åkte till Peace and Love. Varför i hela friden gjorde jag inte det för. Mutta. Men jag ska ha festivalfint hela helgen istället. I alla fall. Solen är borta, jag sov inte hemma. Vaknade och åt fin frukost, promenad med Nova. Hem och städa städa. Det har jag inte gjort på för länge. Dammsuga, damma, torka golven, putsa här och där. Bada blommor och diska. Hjälp. Jag är helt svettig och nu ska jag träna lite, duscha, äta blåbär och hallon till lunch och sen cykla och jobba. Sista dagen innan hela helgen ledig. Igår blev en fin dag, plantagen, glassfika, sushilunch, sitta i solen(?) som inte skulle va framme men kom ändå. Och färskpasta och hemmagjordpesto-middag med Sofie, Sofie och Hannah. Rosévin och pistagenötlikör. Himla flått. Puss.