Söndag 10829175.

Nu är magontet nästan borta. Tack gode gud för det. Jag har istället en rinnande näsa och en hals som är sträv som sandpapper. Men det går att leva med. Helgen har jag försökt använda till att vila så gott det går. Tapas och några glas vin i stan med Hannah och Sofie på fredagen. Himla trevligt. Tapas är så gott att jag dör lite när jag tänker på det. Lördagen skulle vi firat farfar. Men, meeen, massa saker. Hit och dit. Bajs. Grattis till honom i alla fall. 65 barre. Pensionär. Möta upp gullebert och strosa runt, fika sen lunch och gå på Cirkus Cirkös. Åh, vad jag tyckte om det. De är så duktiga att man tappar andan. Massa te och goda saker hela natten. Nu är det söndag. Söndagar. Det är ett fenomen. Känslan man har på söndagar. Jag har vaknat, ätit frukost på sängen, försökt fixa en ny telefon och fikat med fina fina Staffan. Nu sitter jag hos mamma och pappa, äter en muffins som smakar kubb. Min pappas favoritsmak av alla smaker. Väntar på fisksoppa till middag och vill gärna att det ska sluta regna. Men det är inte hela världen. Nästa vecka hoppas jag på semester. Kanske har jag det. Kanske inte. Om jag har det, så börjar min höst. Alla måsten, och massa ta tag i. Det kommer gå strålande.
Hjärta.

Lite misär, men bara lite.

Min mage har gått in i väggen. Igen. Aj. Aaaaaaj. Idag är det måndag. Kväll. Den började göra ont i lördagsmorse. Det är lång tid att ha ont. Samtidigt har jag mödosamt jobbat varje dag. Idag går det inte mer. Jag måste vara hemma imorrn, och vara lite sjukis. Blä. Jag vill bo på min toalett, gömma mig under täcket och inte se eller tänka på mat. I alla fall, hjälper det mig på traven med att inte äta godis. Jag är inte sugen på någonting. För det har gått sämst. Så sämst att jag inte ens tänker kommentera saken vidare. Jag kan däremot dementera eventuella rykten på att dessa krämpor jag numera lider av har förstört min helg. Nej. Den har varit himla fin. Fest hela natten med Hannah, i hennes fina fina lägenhet. Och på F12. Kräftskiva i Ellinors lilla stuga med svenska kräftor, och pajer så långt ögat kunde nå. Fint! Söndagen, efter jobbet. Massa mys och pussar. Irene Huss, hm. Nej? Idag har jag festat (läs;petat) i mig taccos hos mamma och pappa. Dom hjälper och köper saker så att det ska gå över. Skorpor och blåbärssoppa. Jag borde äta en nu. Jag ska sätta på en film och dö lite till.

Puss, puss, puss!

The imaginarium.

Dag två och tre. KAAATAAASTROF. För att det var helg. Fredagen firades med kräftpremiär hos Mia. Kräftor. Som är så GOTT. Inge godis, men chiiiips. Massa. Räknas ens det? Det är ju inte socker. Det är salt. Aja. Lördagen, upp tiiiidigt och jobba. Blä. Hem till mamma och pappa. Värmen var galen. Sova på baksidan när alla andra stökar. Sjukt najs. Som förut. Ännu mera kräftor. Jordgubbsremmar. Sova hos Hannah. Jobba ännu mera. Hem till fining och äta mini-ananas, melon, kiwi och choklad, till himla fin film. The imaginarium of doctor Parnassus.

Resultat.

Dag 1. Gick bra. En glass, en kula brownieglass som är så god att man kan dö på fläcken är det enda med hög dos av socker i. Och glass, ja det måste man ju bara få äta så länge det ändå är sommar i Sverige. Vandra i stan, hela dagen. Luncha på uteservering, köpa skor. Vandra mer. Äta glassen i fullsmockade och soliga Kungsträdgården. Åka hem och styra middag och vin. Promenad hem och nu sitter jag här. Mer än hälsosamt sugen på vad som helst. Jag klarar mig, med ett äpple.

Godnatt!

sugarrrush!

Jag ska ta upp det med allmänheten. För att liksom sätta lite extra press, att verkligen klara av det. Här kommer min bekännelse. Jag har blivit sockerberoende. Som en jävla unge. Gay. Jag har varit en av alla dom som otroligt nog inte ens gillat godis och söta saker speciellt mycket. Det senaste halvåret har jag radikalt ändrat på den synen och levt på detta istället för riktig mat. Jag äter godis varje dag. Hela tiden. Stackars mina tänder. Idag blir därför min första sockerfria dag. För att liksom ge min kropp ett litet break. Bli av med beroendet. De kommer gå skitbra. Det kan vara en förutsättning att jag inte jobbar idag. Där är det extra lätt att äta godis, eftersom det är så tillgängligt. Vi får se ikväll. Den dumma kvällen igår fick mig att inse hur illa det egentligen är ställt. Allt gick sönder,; frysarna, kassorna, tobaksskåpet, vi var en man kort, folk var hetsiga och kön eskalerade. Jag hoppade mellan kassa och förbutik. På min rast försökte jag chilla, och skulle äta min matlåda. Men jag var så stressad att det inte gick så min mat bestod av tre mackaroner och en stooor bit kladdkaka, tre godisar istället. Eh, äckligt och inte smart.

Hörs sen.

en sån där dag när man bara inte orkar bygga mera lego.


Jag säger bara en sak. Lars Winnerbäck i mitt hjärta. För alltid och lite till. Så lycklig och matt blir jag när jag hör, alla himla fina låtar. Och även fast jag inte längre lyssnar sönder dom varje dag så sitter dom kvar. Det är allt som egentligen behöver sägas men jag kan säga lite till. Fredag, jobb jobb nästan hela natten. Lördag, skopan, lunch på Waynes, systemet och fest hos Sara som har blivit min nästangranne. Himla crazy kväll. Hem, somna med mina kläder på och det är hemskt. Vakna 06.37 och komma på att jag skulle träffa rickard, cykla dit och sova vidare. Hur knäppt är inte de? Men fin frukost och sen in till stan mot Hannah och Sofia för en middag på Essingen innan vi tittade på Dundertåget, Sofie Zellmani, Laleh och Lars. Bra kväll. Bra helg. Idag regnar det och jag ska fika hos mamma, träna och jobba.

Puss.

Ja.

Det har blivit augusti. Man vågar inte tro att detta trots allt också ska vara en sommarmånad. För den har inte börjat bra. Det har regnat. Men mig har det inte gjort något. För varje varje dag är jag på Ica. Som om jag inte skulle klara mig utan det. Ica. Hur dumt låter inte det? Så är det inte. Jag är tvingad. Tvungen. Måste. Men himla fina människor jobba där ibland och då kan det till och med vara ganska trevligt. Jag vet inte hur lång tid det har gått. Det bara kändes som att det var dags, och några av alla saker som hänt sedan kaoset med mobil och dator och allt tekniskt i mitt liv som inte vill fungera. Utan bara gå sönder och bli trasigt. ÄR, i alla fall fint lagad middag, tända ljus och så många pussar så jag dör lite. Fin, finaste festen för Malin som fyllt år. Med hattar och hur goda snittar som helst. Det vanliga, fikor, promenader, filmnätter, saker som är goda. Jag har nog bestämt mig. För att inte tycka att det är läskigt. Utan fint, bara fint. Efter 7 dagars arbete, jobbar jag några till. Och i veckan ska jag göra massa trevligt. Helgen blir kanske ännu lite fab än den som va.

PUSS.