GRATTIS NYÅRSAFTON!

WÖÖÖÖÖHÖÖÖÖW!!!

 

Det är nu de gäller. Det känns som att massa bra saker måste sägas, göras, förändras,bli av, hända och sluta. Jag läste en intervju om Jonas Gardell. Han tycker att nyårsafton är BULLSHIIIIIT. Han äter en vanlig svennemiddag, och går och lägger sig klockan tio. Så när han vaknar så är allt förbi. Utan all ångest. Men jag kan inte göra så. Det är ÅNGEST. Det måste bli trendigt. Det är så definitift. Tiden går framåt. Hur mycket vi än önskar att den ska stanna, gå att spola tillbaka lite, eller bara förtränger att den faktiskt går och aldrig kommer igen. Jag ska släppa taget om 2009. För nu känns det som det fulaste året någonsin. Mappen 2009 är tom. Inga kort, inga glada minnen. Vad hände. 2006, 2007 och 2008 är fulla med bilder. Jag gjorde så mycket. Därför måste 2010 bli fantastiskt. Jag känner på mig det. Det är så mycket som ska hända och jag kan inte vänta på det. Jag längtar. Längta är en fin känsla. För faaaaaaaan. Se, man kan inte sluta överanalysera. GAAAAY! Jag ska bara skrika, dricka skumpa och dansa hela natten! Så jävla najs. Igår satt jag hos fin granne till klockan fyra och pratade om allt som hänt. Idag var död med mullvadsögon när jag var tvungen att gå upp och glatt spela bowling med hela grannskapet. Jag förlorade. Nu ska vi äta sopplunch och sen ska jag basta, kurera mitt fejs och hår. Måla naglar och sen iväg på FÄST!

Hoppas alla får den finaste nyårsafton och massa kramar och pussar och just när jag sitter här fick jag nästan en tår i ögat för jag är så glad för alla fina som jag har i mitt liv! Typ tack, för att alla finns och allt. Haha. Jag är inte full än. Vi ses i dimman och nästa åååår! :D

KÄRLEK! <3

Jag kunde inte bry mig mindre.

Bild på Hello Saferide Annika på Emmaboda. (Rockfoto.se)

Idag är det måndag. Sista dagen innan min tenta ska in. Hm. Jag kan inte. Jag vill inte. Jag spyr på det. Det gör mig om möjligt mer korkad än innan. Jag är så hatisk mot min utbildning, för den är så efterbliven att det inte finns ord att beskriva det. De som gjorde programmet, de som sitter på sina pidestaler och gör flummiga kurser som inte har någon verklighetsförankring borde på sparken! Men vaaaafan. I alla fall. Igår efter träningen, som förövrig gjort mig till en bräcklig pansionär av träningsvärken, pluggade jag inte. Jag fikade med Mia istället. Blev bjuden på dejt och tittade på massa film och åt lussebullar. De sista lussebullarna. För nu är julen över. Snart är det ett nytt år. Fett snart.

Puss.


Sjung för allt du är värd.

Jag återuppstod, från de döda. Känns det som. Mitt huvud var mosat. Var det värt smärtan? Ja. Mitt bankkort förvsann. Jag tror att det är fjärde, eller femte gången under det bedårande året 2009. Jag förbrukar dem. Så nu har jag inga pengar under mellandagsrean. Kul. Det räcker inte att fira julafton, man ska fira juldagen med. Så vi åt fin middag hos Malin och åkte till Fabben, och drack Tequila. Sen minns jag inte mer. Haha, jo. Men in i dimman. Det var himla fantastiskt. För att: både Frugan och mina sötgurkor var med! Men jag gjorde en väldigt hemsk sak, fast samtidigt inte. Dagen efter åkte jag och handlade, utan kort, och kunde lägga all min shopping i mina påsar under ögonen. Typ. Sen hem och hälsa på MIAAAA. Wiiiiee. Sen spela kort hela kvällen. Idag är det söndag. Jag har tränat. Som fäääään. Nu ska jag plugga.

Puss.

GRATTIS JULAFTON!

GOD JUL PUSSAR! <3

YEEEEY! Nu, bara för det, är det inte julafton längre. Men det har varit det hela dagen. Och det har varit himla fint! Jag kom precis hem från släkt, alla fina och en strålande kväll. Vi stannade kvar och sög ut det sista ur festen. Najs. Jag började fira jul redan den 23:e, när jag slutat vara så arg som jag blev igår.  När klockan slog tolv och det blev julafton, natt, film, te, julgodis, pussar och förtidiga julklappar tills klockan blev morgon. Hur flått är inte det. Sovaaaa. Sen julmysfrukost, julfix, julfika med släkt på pappas sida och sen åka till söta kusiner som äntligen är hemma, TRYCKA massa julmat och fira, fira, fira. Vad har vi att fira. Allt. jag är fett nära att vara vid dag 13. Men man vill inte ropa hej förns man är över bäcken. Lätt inte. Det kan vara för att jag är hög på julmys. Men i alla fall. Jag vill göra ett statement. Det känns som att jag måste göra det. Säga något fett bra, som för att släta över. Det är bara jag som vet. Alla hemligheter.

 

Natt.


Nej.

Jag tänker inte säga nångonting. Mer. Inte idag. Inte här. Inte alls. Fan vad najs livet vore om man bara slutade prata och tänka. Slutade bry sig. Jag är arg. Det är därför jag inte ska säga något. För det känns som att jag får kväljningar varje gång jag pratar och ångrar mig. Jag vill bara kasta bort allt. Kan man göra slut? Finns det förhållanden med kärlek eller utan kärlek som bara är helt felfria. Som man bara mår bra av, och som man aldrig blir ledsen av? Eller så är de det som är grejen med förhållanden. Att de är lite av allt. Hur gay är inte det. Jag är inte glad längre. Nej. Varför ska inte jag vara glad. Jag tänker vara hur glad jag vill. Det är ditt problem. Fittproblem.

Och nu är jag hel igen, för det var det som var meningen.
Och jag skiter i om du ligger död på badrumsgolvet.
Eller om du sprattlar gjuten i betong på havets botten.
Haha så där ligger du och brinner i helvetet.
Och ropar på hjälp i ett för att du saknar självrespekt.

Fett bitter låt. Perfekt. Punkt. Afasi.

Saaaay whaaaaat?


Jag vet inte vad jag ska säga. Faktiskt. Det finns massor att säga. Som snurrar i min skalle. Jag vill spy ut allting. Hur fult det är. Men det känns som att jag inte får. Jag vill så gärna ha förmågan att bara strunta i allt. Bara tänka att det inte är värt att tänka på. Lägga ner massa bekymrad tid på. Men samtidigt vill man bara skrika rakt ut. När saker gör ont. För att dom ska komma ut. Och sluta göra ont. Sluta vara fula. Gå över. Försvinna. Det har inte ens hänt något speciellt. Det bara är en dag. Som jag kommer minnas. Hur klyschit det än låter. Dagen som jag tappade mitt hopp. I alla fall för ett tag. Mitt hopp om att hålla ihop. Jag skulle kunna säga kärlek. Som alla andra gånger jag lovar mig själv att jag aldrig vill vara med om något som har med kärlek  att göra igen. Jag kan bli himla kär. Det är typ det finaste som finns i hela världen. Pussar, kramar, hångel och hud. Seriöst. Jag vill inte. Jag vet ingen. Jag tror inte. Alla försöker så himla mycket. Kämpar, trasslar, accepterar, kompromissar och alla himla saker för att passa, anpassa. Blä. Jag vill kräkas. Upp klumpen och trasslet. För hela min dag har varit så himla fin, jag vill inte att så onödiga, dumma saker bara ska få förstöra allt. Jag har fikat med sötaste kusiner och gått runt och tittat, MYYYYS! Jag har saknat så mycket. Jag kan inte ens tro att det är sant. I alla fall. Sen hem och äta skinkmackor. JULSKINKA 4 LIFE!! Haha. Sen jobba, jobba, jobba. Det gick fort. Hem och dricka te, äta pepparkakor och ost. PEPPARKAKOR + OST 4 EVAAAHHH. :D I alla fall. Slå in paket och massa julmys!

Denna korta tiden vi har på denna planeten kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten. Äntligen börjar ångesten släppa och den bästa medicinen för mig är sånger som denna.

Sanna ord av Timbaaaak!
<3



One last time.

Måndag. Upp och slänga i mig frulle och te, klä på mig för att åka till stan med mormor, Stig och Bella. Wiiieee! Min nästan enda lediga dag som jag egentligen bara borde ängnat åt mina studier så att jag riktigt kan koppla av och njuta av julen och inte slita mitt hår sista dagen. Men vem vill inte åka med på julmys i stan. Vi tittade på skyltfönstrena och gick på julmarknad tills mina fötter var isbitar. Kan inte hela vintern få vara så här fin, med snö. Hem igen, åka och köpa julklappar och hjälpa till att göra julmat. För vi har haft minijul här hemma för Ante som åker imorrn. (!) Inte okej. Men fett gott! Sen badade jag, IGEN. Haha. Det är så skönt. Med ansiktsmask, som för övrigt är BULLSHIIIIT, min fejja är lika sliteOnn som innan. I en timme. Tills jag var ett russin. Sen bygga pussel och dricka te med Hannah och Sofia som är mina mest sällsynta vänner. Fint. :) Nu ska jag plugga. Jag önskar jag fick ett ryck och liksom bara skrev allt, på en gång. Klart. Tack. Snälla. Jag längtar till imorrn, för då ska jag fika med mitt lilla gullegryn som ÄNTLIGEN är hemma. Mys!!

Oh that reminds me of when we were free.
Before life began to tear us apart.

Kooks!

 


UP YOURS!!

Imorrn kommer min finaste PUSSGURKA hem!!!! <3

 

Söndag. Jag är inte lika pepp som igår. För den här söndagen. Fjärde advent och allt, började ganska sorgligt. För jag var arg, jättearg. Vet inte varför. Jag bara vara det. Kan man få vara det ibland. Nej. Då måste man få ångest och panik. För man måste vara perfekt hela tiden. Annars är man jobbig. HAHAHA. Blä. Jag har så jävlaaaa mycket trendiga planer. Jag vill att allt ska hända nu nu nu. I alla fall. Efter att jag hade varit arg blev jag lite glad. Väntade på buss i VINTERLAND, som inte kom. Min räddaren i nöden-mamma kom och hämtade mig och jag gjorde min plikt på ICA. Gay. Folk är så viktiga. Det är så sjukt viktigt med trisslotter, hästar och bingolotter, paket och frimärken. Gud. Äntligen fri klockan fyra så gick jag faktiskt och tränade. Trot eller ej. På en söndag. Okej, inte okej? Det är ett bevis på att allt. Sen hem och äta lasange och sen dricka te hos Staffan och sen hem till Mia och gullkorven och äta julskinka och julmust. YEEEEY!! Så min söndag blev den finaste i alla fall. Nu ska jag bada, plugga lite, dricka te och sen avsluta kvällen med Greys. Hoppas jag inte blir arg innan jag somnar. Jag blir lätt det på dig. Neee.

Peace on you.


Säg som det är. Otrohet varar längst.

LÖÖÖÖÖRDAG!! :D

Bästa dagen. Jämt. Wiiie. Jag vaknade i världens mysigaste säng ungefär. Istället för att ligga kvar där hela dan, så gick jag ut i dom dryga 20 minusgraderna eller hur många de nu är. Fett många. För att åka och jobba. Inte så kul. Men det är brullemycket folk så tiden går fett fort. Men seriöst. Folk är så sjukt kåta på att beställa saker på internet att det sätter min hälsa för fara. Det är berg, högar, vallar med paket. Man får klättra på rangliga stegar och få paket i huvudet. Man får leta bland ALLA om något ligger fel. Det finns ingen ände på problemen de för med sig att skicka och hämta PAKET. Bara för att skona folk som jobbar med paketutlämning vill jag aldrig mer beställa saker från internet. Jag förbannar posten idag. När jag äntligen kom hem var det stormiddag med gooooda pajer och nu ska jag duscha innan jag ska hem till finstaffan på äventyr. Yeeeey!

PUSS!

Så flina va glad för tiden är vår.

Jag kramar facit hårt i min famn, fan att det inte är något man har utan får efter hand.
Afafafafaaaasi o Filthy. Luspanka.

Så jävla sant. Varför kan inte jag få mitt. Alla svar och alla rätta val. Alla vägar och alla mål. De snöar. Så jag tände ett ljus när jag åt frukost. Medan jag sitter och febrilt skriver fråga nummer tre av tio. Varav tio helst ska vara klara om mindre än två ynka timmar. Det verkar jag heller aldrig lära mig. Jag har otroligt höga tankar om mig och min förmåga att läsa kurslitteratur. Jag liksom tänker att jag tar det där sen, kvällen innan. Natten. Morgonen. Timmen innan. Ungefär trehundra sidor. Det är LUUUURRE. Fan. Inte. Men som jag har sagt. Jag har så sjukt mycket andra saker som är viktiga. Det måste man förstå. Eller så är jag bara otroligt trög. Trög för att jag vägrar lära mig av mina misstag. Fatta att det tar tid att läsa. Snart ska jag åka till skolan alltså. Prestera kunskap som jag ännu inte besitter.

<3

Get sick soon.

Onsdag. Jag ägnar en tanke åt tiden. Som bara går och aldrig kommer igen. Tiden springer ifrån oss. För snart är det här året slut, och det började precis. Det började helt tomt för mig. Jag har inget minne av det. Inte för att jag var för full. Tror jag åtminstonde inte. För att det var som resten av året. När jag tänker efter, så kommer det finare finingar än dig. Det var ingenting. Alla mina andra nyår har varit fulla av minnen, tankar och hopp på vad jag varit med om och vad som komma skall. Ingenting var någonting med dig. Bara tid. Som gick. Jag vet inte. Nu tänker jag för mycket igen. Nästa år fyller man ett år till. Året som kommer måste jag minnas på ett bra sätt, och det måste börja om. På rätt sätt. Utan dig. Nog om det. Idag har jag vaknat, inte gjort det jag skulle, utan fikat istället. I timmar. För det är så fint. Gott. Shoppat lite. För pengar jag inte har. Gosat med bebis. MYYS. Hem, pluggat. Bakat pepparkakor, pluggat. Fin dag. Imorrn ska jag till skolan. Igen. Sen fika med gölleStaffan!

Puss.

I ain't scared of you motherfuckers.

Hej. Hej. Tappa alla dina laster över kanten, ur en skottkärra. Faan. Så här är det. Tisdag. Inte hemma. Ingen tandborste. Blä. Skola. Hem. Snöstorm. Snö är väldigt fint. Kallt. Snälla, snälla kan den få ligga kvar till julafton. Det vore så himla fint. En vit jul. Det är ovanligt i Sverige. En självklarhet när man va liten. Pappa hade gjort pannkakor. Naaajs. Sen skulle jag plugga. Plugga. Vem orkar det. Jag har så mycket annat som måste göras. Måla naglarna. Till exempel. Jag har börjat skriva en affärsplan. Det är jäkligt avancerat. Så om jag skulle vilja starta eget. Kan jag bara görat. Haha. I alla fall. Nu ska jag ner och jobba snart. Inte så kul. Det är kolsvart. Jag måste typ ha en pannlampa när jag ska gå ner dit. Inte heller okej. Sverige är inte okej på vintern. Men whaaat to do.

Puss.

Livet är en dans på rosor.

Men det är en dans med svåra steg!!!!! <3

Idag spelar världens bästa i Stockholm.

 

Jag är så sjukt avundsjuk. Jag vill seeee! Men nej. Jag får helt enkelt tänka på något helt annat. Att jag har andra fett trendiga saker som måste göras istället. Jag har nämligen träffat Mia och sötkorven och fikat. Tittat på fina saker till oss själva. Inhandlade julklappar än så länge: 0. Inte så bra. Min budget för julklappshandlingen är: 0:-. Inte heller optimalt. Det får helt enkelt bli som alla andra år. Attackhandling dagen innan julafton. Efter det har jag packat det nästan absolut sista. Tror jag. Om jag inte glömt massa. Efter det var det julpyssel hos mormor med Bellis. Vi gjorde tomtar. Mys. Nu ska jag snart iväg och träna. Sen iväg och titta på film.

 

Jag har en plan. En sjukt bra plan. Som jag tänker på varje kväll innan jag somnar.

Bilden minns jag inte vart jag hittat.


Dag 12. Lucia.

Ohhhh noooo! Bara en dag kvar. Jag vill inte känna efter. Man kan inte bestämma när ont går över. Jag är arg ibland och himla glad ibland. Kan inte bestämma mig för att verkligen bara sluta. Låta saker ta slut. Så dag nummer 13 tar jag när det passar. Jag gillar inte att ha massa press och deadlines. Jag har tillräcklig med sånna. Min tenta ska in 29 december. Den vill jag helst bli klar med innan jul. Idag har det varit lucia, tredje advent och söndag. Söndagar är ibland mycket ångestframkallande. Men min bestod av fett naaaajs sovmorgon. Frukost. Träning. Romantisk middag. Packa en låda. Handla godis och hyra film. Fiiiiilm och äta godiset såklart. Nu lyssnar jag på fin musik och dricker te. Jag ska faktiskt plugga på riktigt en timme innan jag somnar.

Jag är inte din skatt.
Säg inte så.

Peace.

Livet är underbart.

Seriöst. Jag höll på att bryta samman. BÖG. Vad jobbigt det är att flytta. Jag vill aldrig göra det igen. I alla fall inte ofrivilligt. Hem. Jag ska aldrig i hela mitt liv flytta ihop med nån igen. Jag lovar och svär. Cross my heart! FAN. Det tar musten ur en. Så jag hade ett litet breakdown. Hatade allt. Alla. Dig. Jag ville skrika rakt i ansiktet. Att du förstört mitt liv. Det är så enkelt. Att skylla på andra. Förstörde han mitt liv? Jag vet inte. För att råda bot på min ilska åkte jag med päron till Johannes innebandymatch. Hejjade på honom och fikade. Han vann. Tur. Hem, speedbasta och byta om till kalaskläder för att gå på glöggfest hos hemskt fina grannar. FINT. Livet är fint . Får allting egentligen ett lyckligt slut? Jag vill veta. Jag vill veta vad som händer sen. Vad händer sen?

I alla fall.
Det är lördag.
Jag ska beställa en tarre nu.
Åka och dansa i natten. <3

PUSS!

Dag 11.

TUSSE, va jag saknar!!

Jag skiter väl i meningen med livet. Jag vet inte vad jag ska säga. Hm. Så här är det. Jag tänker pausa lite. Jag får det. Nu börjar det dra ihop sig. Det är i dom banorna jag tänker. Idag är det fredagkväll. Eller natt. Det är jag som bestämmer. Inte du. Jag skulle behöva en Imsa ibland. Imsibums. Det kommer aldrig några bra lägenheter. Blä. Imorgon ska jag packa mera. Flytta. Blä. Men sen dricka öl med Staffan och Robert. Det ska bli kul! Jag har  jobbat hela dagen, morgonen och kvällen. Det var så MYCKET folk att det inte är klokt. Folk är galna på fredgar. Ehhh. Lugn med fredagsmyset. Men det är naajs. Efter jobbet åkte jag med på mys. Hos Mia och Nea, sötisar, chips och dipp. Jag missade skolan. Inte okej. Ica förstör min framtid! Usch. Men det är heeelg! Glöm inte det. Nu ska jag sova.

Natt.

Dag 10.

Tryck på play och låt din kropp gubba i livsglädje. Jag måste sticka. Till bussen. Utan busskort. Måste fixa. Bråttom till mitt projekt. Projekt förbjudet. Projekt hemligt. Men ändock. Det som förgyller mig och mina nätter. Långa nätter. Jag har varit glad idag. Tre dagar kvar. Det är LURRE!!! Idag har jag varit i skolan. Försökt läst i min bok. Den är tråkig. Hem. Speedbygga pussel och fika. Sen massa annat. Som gör att man får bråttom. Torsdagkväll.

Puss.

Dag 9.

Sööööööööööööööööt!! :)

Nu ska ni ha en sak jävligt klart för er. Idag är det onsdag. En fett bra onsdag. Jag vaknade i maklig takt. Jag bara älskar sovmornar. Jag ska kirra ett jobb med sovmorgon varje morgon. LÄRRE. Sen drack jag te och stylade min outfit i all hast när jag genast fick ett antal uppdrag. En sak som är bra med att vara tidsoptimist när man INTE missar bussen för en gångs skull, är den braaaiga känslan när man kommer gående till bussen och tajmar den så sjukt bra när folk har stått och frysit i regn och dimma i tio minuter redan. HAHA. Men jag är inte skadeglad. Jag hade tittat upp himla noga om biblioteket hade min hemskt viktiga bok som inte finns nånstans och sedär. Det gjorde den. Men när jag sitter på bussen så har jag glömt lappen, med bokens namn på, som jag inte har jäkla aning om. Jag försöker febrilt minnas. Jag lyckas tillsammans med bibliotikarien lista ut vilken bok jag ska ha. Men den är utlånad. Typiskt. Den finns bara i Vallentuna. Så jag tröstshoppar lite, och åker hem till Mia med Nea och åt lite fiskpinnar och gosade med herr göllebert. Sen gjorde vi en utflykt till Vallentuna för att inkassera min bok och på vägen hem agerade vi lite stalkers. Najs. Sen tränade jag. Jag har slingat håret. Duschat. Ätit middag. Ätit pepparkakor. En mandarin. Nu sitter jag vid datorn. Fast det enda jag skulle göra idag var att läsa. Det känns ju väldigt lämpligt att börja med det nu. Nu. Snart. För imorgon ska jag prestera.

PUSS!


Dag 8.

Jag har numera eget Spotify!! Jag har varit sjukt ocool innan som inte har haft det. YEEY:) Tack för det. Idag har jag varit ledig från skolan. "Ledig". Det är det negativa med att gå i skolan. Man är aldrig riktigt ledig. Jag har inte ens känns mig ledig fast jag struntade i en hel kurs. Och haft ungefär två veckor utan något ansvar. Några böcker som ligger och tigger om att bli lästa. Texter som måste skrivas och kloka tankar som vill bli tänkta. Det är för att jag är så jääääävla schöööön på att chilla. Inte göra viktiga saker. Utan istället göra oviktiga saker. Som idag. Jag vaknade, gjorde frullebulle som jag åt i sängen, städade mitt rum. Haha, det låter som när man var liten. Mitt rum. Sen gjorde jag faktiskt ett sjukt viktigt ärende. Åkte till Sollentuna Centrum för att köpa min bok. (Skolbok) Som ändå inte fanns. Efter det har jag druckit te och blivit bjuden på mat hos Mia med sötkorvarna. <3 Sen gick (!) jag till jobbet. Jobbade. Åt några mandariner. Gick hem, åt broccolisoppa för den som är intresserad och pepparkakor och popcorn. Nu ska jag dricka te och umgås med mig själv. Jag börjar bli ganska bra på det. Jag är trött. Imorrn måste jag få tag på bokskiten. Läsa, läsa, läsa. Blä.


Aldrig mera jag och du, jag är inte avundsjuk
och skiter fullständigt i hur fan du har det nu.
Skulle du bry dig om jag nu hitta nån annan,
och fixade den fittans namn inristat i pannan?

Motorisk Afasi - Ensam i frihet.

(HAHAH, suckeeeeers alla som hotar med att skriva om plagiat hela jäkla tiden.)

Dag 7. Bra skit.

Idag har jag haft bra skit i stereon hela dagen. Eller i min Ipod. Jag vaknade. Åt en knäckemacka med mitt obligatoriska te. Vad skulle jag göra utan te? Åkte tåg. Fick panik. Ångest. För att alla skulle titta på mig och undra vad i hela friden jag gjorde där, och bara kunde sticka. Eller nåt. Men alla var glada, och snälla som frågade vart jag hade hållit hus. Snarare. Fint. Så även fast det känns konstigt, och kanske inte alls rätt. Så fortsätter jag läsa den här kursen. Det blir för mycket att ta tag i annars. Att hitta någonstans att bo, samtidigt som jag behöver ett nytt jobb eller en ny utbildning. Jag pratade med två tjejer från klassen, som också är fett osäkra på allt. De läser de här programmet tills det dyker upp nå bättre.(?) Eller nåt. Så kan man ju tänka. Det kändes i alla fall bra. På vägen hem bytte jag min bajsbruna piercing till en skinande sten istället. NAJS. Sen överraskade jag. Fast jag inte fick. Eller vem har sagt det. Så jäkla knas. Men det känns som luften är rensad nu. Den behöver vara ren. När jag håller på med mitt projekt att plåga mig själv till det yttersta. Jag har stort engagagemang för detta projekt. Annars är jag ganska oengagerad i det mesta. I alla fall. Efter mitt plötsliga besök, åkte jag hem med sköldpaddan i följe, och åt illa kvickt ett dussintal lussebullar och pepparkakor med ädelost. Med te så klart. Sen dess har jag byggt pussel.

Puss.

Söndagen.

Jag glömde söndagen. Den är ju också ganska viktig. Jag vaknade. Mys. Sen blev jag arg. Bajs. Så kom pappa och hämtade mig. Frukost. IKEA med mamma. Det var väldigt trevligt. Hem, gå på spinningpass med pappa. Fett jobbigt. Sen taccos till middag. Sen film med Johannes. Jag har verkligen haft kvalitetstid med familjen. Sen har jag fasat för idag. Jag har ont i magen. Jag ska till skolan. Nästa kurs börjar. Mina lata dagar är förbi. Inga böcker har jag köpt än. Inget sånt. Jag vet inte vad jag förväntar mig. Att få nån slags svar på mina frågor om jag ska fortsätta eller inte. Det kommer nog inte att hända. Men jag ska dit i alla fall. Även fast det är det sista jag vill just nu. Blä. En sak till hände innan jag somnade igår. Det känns som att jag måste skriva den här så att inte behöver släpa runt på sån bitterhet helt själv. Vi pratade i telefon. Och det var så hemskt att vi inte vill ha med varandra att göra mer. Jäkla IDIOT. Det var sjukt hemskt. Så om jag någonsin känner för att prata i telefon med någon innan jag somnar igen. Aldrig mer med den. Jag hatar nu. Typ. Bara för det. För att vi inte lyckades med vår hemliga sjukt bra plan. Men skit i den då. På det är jag väldigt arg. Så det ska jag inte tänka på idag. Idag ska jag vara glad för jag har haft en FAB sovmorgon, jag ska äta något sjukt gott till frukost. Sen åka till skolan som om jag hade en vacker framtid framför mig. Lära mig viktiga saker. Det är en början i alla fall.

Här är en bild på mig och Mr.Boll på våran tredniga förfest.

PUSS!


Dag 6. Lördag!

Löööördag. Wiiiee! Bästa dagen på hela veckan.)

Jag vet inte hur min lördag kommer bli. Eftersom jag ska dricka rötjut med Mr. Boll och sen gå ut. Jag vet inte vart vi ska. Kanske till den "trendiga" klubben på fabben. Jag ska ha mina nya dojjor i alla fall. Och få skitont i fötterna säkert. Jaja. Idag har jag och Hannah julshoppat. Till oss själva. Mest. Enbart. Sen har jag petat i nejlikor i apelsiner till mamma och nu ska jag lägga mig i ett bad. Med skum. Bubbelbad. Bli fett fresch, till ikväll. Sen äta några lussebullar som vi bakar nu. Lite räkor idag igen. FAB! Och sen åka mot världens ende till min partner för kvällen och festa som om det inte finns någon morgondag.

Puss

Dag 5.

Hur länge har det pågått? Skit i det, godnatt och sov gott. Jag vill festa. Supa skallen av mig. Typ. Jag är nästan ledig i helgen. I alla fall på lördagen. Ikväll ska jag jobba. Med Hannah. Yeey! Hon var på Lars Winnerbäck igår och jag är så avundsjuk att jag får lite ont i magen. Jag vill också. Jag behöver se lite kärlek. Igår packade jag totalt: Ingenting. Gay. Jag vet. Jag hade maraton istället. Det var också ganska fint. Väntade i massa timmar, fast att jag inte skulle stanna egentligen. Men är det så fel. Ja. Nej. Jag tycker inte alltid det. Det är ju så fint. Finare än ni kan tänka er. Det är bara tills jag hittar en annan sängfösare. I alla fall. Time to rock. Imorrn ska jag ut med Mr. Boll. NAJS. Haha! Kan inte den helgen gå sjukt långsamt. Snälla.

Puss.

Dag 5!

Idaaag när jag vaknade fungerade min telefon igen! Wiiihoo.) Haha! Jag lovar och svär att jag ska betala mina räkningar exemplariskt i fortsättningen. Man är verkligen avstängd från verkligheten utan telefon. Så jag firade med att fika, fika länge. Mys. Gå i centrum och titta runt, sen gå hem till R och packa lite mer saker. Sen kom Andreas och vi åt sushimiddag och tittade på True Blood. Den var najs. Faktiskt. Det är så kallt. Jag längtar efter snön. Jag längtar efter fjällen. Jag vill åka. Nu ska jag ta en paus och dricka te. Imorrn är det freeeedag. Yeey!

Puss
Är det nån som vill haka på så kan vi leva livet skitfett hela tiden.
Lyssna på En dag som denna med Snook och Afasi!

Ingen kan magpumpa dig på ditt lyckorus.

Ska jag berätta en hemlig sak? Ja. Nej. Kanske. Vet inte. Just nu. Är det mitt i natten i det här huset. Alla sover. Allt är tyst. Allt är mörkt. Man vågar nästan inte vara uppe då. Helt själv. Så jag har gått och lagt mig. Med datorn. Jag ska somna med den. På internet är alla vakna. Många. I alla fall. Det när nu. Den här tiden, i mörkret som jag inte förstår hur alla klarar sig utan. Någon. Att krama på. Sova bredvid. Jag klarar mig. Jag tänker bara på alla andra. Nej, kanske inte. Jag kan inte känna saknad. Eller jag gör det åtminstonde inte nu. Men om jag hade det valet. Om jag kunde välja. Att vara någon annastans. I någon annans armar. Ja, då hade jag kanske valt det. Förmodligen. Tur att man inte har något val ibland. Klockan är ju för sjutton ingenting. Elva snart. Det är ingenting. Det är vid den här tiden jag brukade vara som mest aktiv. I mitt förra liv. Det liv jag hade för bara några veckor sen. Nu känns det som att jag inte har något liv. Det har inte börjat än. Jag försöker bara vakna och göra något. För att ha något att göra. Konstigt. Jag måste sätta igång ett nytt liv. WIERD. Nu bara svamlar jag. Men det är för att det är den här tiden på dygnet har jag ju sagt. Kväll, natt och ensamt och tyst. Men jag saknar inte. Imorrn. Vi hörs då.

Godnatt.

Dag 4.

En bild på sångaren i Fibes oh Fibes.
Jag känner mig inte ett dugg stressad. Det är 9 dagar kvar. Jag kan dock njuta av att tycka synd om mig själv tills dess. Men jag är faktiskt inte ledsen. Jag vet inte varför. Sist dog jag av saknad, misslyckande och ångest, varje kväll i minst tre veckor. Nu känns allting redan fett avlägset. Borta. Och när jag inte ens kan använda min telefon, hoppas jag inte ens på att höras. Om saker. Det var MYS att vakna idag. För det är sjukt fint (!) väder, och massa frost. Jag vaknade klockan åtta och kunde inte somna om, för jag har sån brutal urinvägsinfektion och det gör ONT. Så jag drack en liter citronvatten och tittade på Tv till klockan var tio. Jag har också stått och studerat hur jag ska få ut alla saker ur rummet så att jag kan börja måla. Det är lättare sagt än gjort. För hela vinden står ivägen. Jag tänkte skjuta det problemet åt sidan, åka ner och träna. Hur bra det nu är när man har urinvägsinfektion vet jag inte. Men det känns bättre nu. Sen tänkte jag sola, åka och bada sköldpaddan och packa ner lite mer saker innan gympan börjar. Undra hur kallt det är ute. Det ser sjukt kallt ut. Jag har inga så varma kläder. Fan.

Puss.

Dag 3. (Eller nåt.)

HAHAHAHAHA!
Så mycket skrattar jag idag. För jag fattar inte hur världens all otur kan drabba en och samma person samtidigt. Jag kan inte använda min telefon. För dom har inte fått pengarna från sista fakturan. Jag kan inte betala fakturan. För jag har slagit min kod tre gånger fel. Både till internetbanken och i bankomaten! ORKA. Inte. Jag orkar inte. Haha. Nu måste jag vänta i två till tre bankdagar innan jag kan använda min telefon och mitt bankkort igen. Tack. Men jag lotsas att jag inte har något liv tills dess. Det är lugnt. Hur kan jag vara så klantig. Det är hur lätt som helst att gå in och betala en himla räkning, och ganska lätt att komma ihåg en himla kod. Fan. Idag har jag i alla fall, sprungit fram och tillbaka på banken, ringt till Telenor men inte hittat någon bra lösning på något. Och nu gett upp. Jag och Staffan har varit på Kista och myst runt i alla nya affärer. Det var najs. Jag har handlat nya träningskläder och skor och ska nu ta tag i träningen på fett mycket allvar. Igår jobbade jag precis hela dagen. Min gamla tid. Halv tolv till kvart över åtta och jag är för evigt tacksam att jag slipper den framöver. Jag har varit sjukt duktig och kollat upp när man kurs börjar, den 7 december. Vilka böcker jag ska ha och allt himla skit. Nu ska jag ner och jobba ännu mer. Sen hem och förbereda inför morgondagen. Då jag ska attackmåla mitt nya rum. Så att det blir jävligt fint och jag aldrig kommer vilja flytta ut. Yeeey!

Puss