Panik.

image1038

Åh, jag vill ha. Jag har inte handlat någonting på en evighet nu. Det känns tomt, och torrt i min garderob. Varje morgon när jag vaknar och ska hitta något bra att ha på mig. Typiskt. Rea verkar det ju också vara, överallt. Den har jag missat helt och hållet. Tack, underbara jobb. Men när det regnar som det gör idag, sitter jag gärna här och drar in lite slantar. För jag vet inte vad som kommer hända med mig. Jag är så förvirrad. Över min framtid. Jag hatar att tänka på saker som är mer än en dag i förväg. Det är lång framåt som det är. Ska jag jobba kvar här, till Februari. Fördriva tid, slösa pengar på ingenting och bara vara. Eller ska jag börja plugga? Till något som jag kanske inte ens vill bli. Jag vet inte och jag får panik över att inte veta.

Piss och Pannkaka.

Solregn.

Helt vanliga dagar. Är tunga, och tråkiga. Speciellt om man har två jobb. Men jag är otroligt glad att jag har det. Så klart. Det tär på krafterna ibland bara. Därför är jag otroligt tacksam att en snäll kollega till mig på Ica tog min tid igår, så att jag slapp jobba ända till tio på kvällen. Mina ögonlock vägde ändå bly. Men jag lyckades hålla dem öppna hela filmen som var jätteläskig att jag ville blunda hela tiden. Lite tack vare all Chips och Dipp, Cola och Ben&Jerrys vi proppade i oss. Så gott. Jag behövde en myskväll, nu klarar jag mig. Till på torsdag. Då börjar det igen. Helgen innehöll en mycket trevlig lördag med kalas och dans. Resten var jag på bristningsgränsen, hela tiden. Så blir det ibland, och nu är Frugan på väg till Ingenstans. Hannah är borta och Sofia med. Ingen är hemma som jag kan leka med. Mina gangstabröder som gör mitt liv svårt och sällan lyckligt. Min kusin verkar inte vara anträffbar för mig. Nu har jag klagat klart. Jag älskar mina bröder. Jag vill inte vilseleda någon.

Ska vi gå vilse just inatt?

Ymmy.

65708-25

Päronlinne!
Så himla sött.
Från FredFlare.

Bnan.

Jag har inget att säga. Det handlar inte bara om mig. Här. Så ta för dig. Bäst du kan. En sak skulle jag vilja klaga på. Fast att det är dumt att klaga. (Dödskallemärkt.) Nu har jag klagat klart. Jag funderar ibland på om jag ska ta upp min goda vana, och skriva mitt liv igen. Det känns som ett så stort åtagande nu. Jag vet inte varför. Det har bara blivit så. Som att träna, jag vill verkligen inte, längre. Jag vill inte ens tänka på det. Men det är något jag verkligen måste börja med igen, jag har blivit dallrig. Haha. Idag har jag lunchat framför Våra Bästa År. En klassiker. Nu är det två timmar kvar tills jag slutar, och det är hemskt fint väder ute. Igår när jag gick till tåget för att åka hem, hittade jag världens största Smultronbuske. Så goda och ingen hade plockat. Fast det går hundratals människor på den vägen. De kanske är för att det är förgiftade med avgaser. Men vad ska man göra i denna morderna metallvärld? Inget. Tigermat till middag med ett glas vin som smakade kork. Hem till Frugan och hemleverans av Mc Flurry. Hemskt gott. Lite rebus, bara för att jag måste erkänna det. Men aldrig kommer fatta det i mitt senare liv. Det kanske är lika bra. M, L, R, F. Alla hör till mitt klagande i början. Begynnelsen. Nej, jag glömde en! Mister Bitter, som tror att han bestämmer över mig. Översittarnas Översittare. Sudda bort din sura min , så blir livet mycket roligare. Idag vill jag Picknicka, se på film och ha Myspys. För jag är ingen negativ människa.

Tack för mig.
Ha ett bra liv.
Hjärta.

Kallt.

Ord på SL.

En hageldriva låg i vildrossnåret,
ett avstjälpt lass av åskans vita grus.
Och flickan som kom pärlorna på spåret
såg dem förvittra där i vindens sus.

Harry Martinson ur Cikada, 1953


Mask.

Idag fick jag en mask i min sallad. Det var minst sagt otrevligt. Det är sånt som nästan aldrig händer. Tack och Lov. Salladen var jättegod i alla fall. Jag var bara tvungen att dela med mig av detta. En mask, av något slag. Tur att jag inte är så kinkig med sådant. En mask hit eller dit. Har väl ingen dött av. Trevlig lunch i övrigt var det också. Det tackar vi för.

Puss.

Peace and Love.

65708-24

Här kommer en försenad rapport från tiden på Peace and Love festivalen. Jag är en försenad varelse. Imorgon blir allting mycket bättre. Jag mår bra av att ha imorgon. På bussen dit velade vädret mellan att vara mycket fint och gråregnigt. Väl framme i röran, var det regnigt. Men vi klarade oss lindrigt undan och blev varmt välkomnade i Camp Teenage Mutant Ninja Fisk. Ingen aning vart det namnet kom ifrån, men en fin skylt hade de gjort. Vårat tält var nu en extrem uppgradering. Vi hade gott om plats och bra skydd mot regn. Tack och lov. Dagarna har dessvärre även här flytit samman för mig, men alla dagar var lika trevliga. Blandade med kalas och konserter. Vi hängde med trevliga människor från Vänersborg. Inte bara för deras roliga dialekt. Men nästan. Jag har blivit skrämd av en Djurrättsaktivist. Jag tycker verkligen, att djur har rättigheter och ska behandlas rätt. Jag vill stödja kampen mot djurplågeri och allt dumt. Men jag frågade försiktigt om man är tvungen att sluta äta kött för det? Ja, utan tvekan. Inget snack om saken, med sjuka argument. Muppo. Till min lista av konserter tillkommer: The Sounds, Backyard Babies, Melody Club, Shout Out Louds, Marit Bergman, Thomas Di Leva, Peps Persson, Nationalteatern, Bo Kaspers Orkester, Jerry Williams och bäst av allt: Lars Winnerbäck. Helt ofattbart att han av alla skulle vara överaskningsbandet. Tyvärr hade de valt en alldels för liten scen till honom, han drar väldigt mycket människor. Flera ramlade under folkmassorna och blev medvetslösa. Hemskt otäckt. Men jag klarade mig med smärre skador. Äkta kärlek. Nu känns det som att allt är över. Inge mera lyckliga dagar i smuts. Nu ska jag sitta och få celluliter på mitt jobb, och inte förstå mig på en enda människa. Jag vill ha mer, av det goda. Jag har klippt av mina band. Don´t forget att titta på alla trevliga bilder: http://3unit.bilddagboken.se/

Fred och Kärlek!