Hultsfredfestivalen!

65708-22

För er som inte känner igen mig, det är jag. På ett av mina och Frugans nya påhitt. Festivaler. Här är vi på Hultsfredfestivalen. Tyvärr är mitt minne inte längre färskt på vad som hände där nere. Jag hade nog inte kunnat återberätta det i färskare tillstånd i alla fall, det var så mycket som hände hela tiden, och med en lätt alkoholhalt i kroppen blir tiden där lätt suddig. Det var i alla fall bland det roligaste jag varit med om. Men gud så mycket galnare än jag hade föreställt mig. Resan dit klarade vi galant, med buss från Centralen. Vi bar ungefär våran dubbla vikt som packning, kändes det som. Men det var lugnt. Vi anlände till Hultsfred och möttes av Leila, ett vant festivalproffs, och tur var väl det för det var människor överallt och stekhett. Vi tog oss i alla fall till Campet, som döptes till Camp Klittan, och slog upp vårat tält som visade sig vara för Pygmeér. Där skulle vi bo, i sex dagar med all våran enorma packning som fyllde tältet utan oss. Dessutom var det världens sämsta kvalitet. (Varning! Köpt på ÖB.) Det gick sönder första natten/morgonen då ett fyllo ramlade på mig och brakade sönder en tältpinne. Så här såg vårat boende ut.
65708-21
Man sov inte så överdrivet mycket och alla var mycket gästvänliga i sina tält så vi klarade oss bra i alla fall. Våra Campmedlemmar visade sig vara mycket trevliga och roliga. Det kommer jag vara otroligt glad för att jag fått lära känna. Tyvärr hamnade Staffan på intensiven andra natten, efter att ha druckit alldeles för mycket fast han inte fick. Det var otäckt. Men han hade med sig ett par läckra Sjukhuskallingar tillbaka. Gå in och titta på http://3unit.bilddagboken.se/ för att se alla bilderna. Konserterna var hur bra som helst, vissa flög man runt som en vante på och vissa satt vi och lyssnade på en filt i gräset. Det kanske är tråkigt för er utomstående men ha överseende, jag behöver dokumentera detta för framtida forskning. Av alla konserter hann jag har se i slumpvis ordning: Flogging Molly, Ozzy Osbourne, Sahara Hotnights, The Ark, Anna Ternheim, Mando Diao, Timbuktu & Damn!, Pet Shop Boys, Laleh, Svenska Akademin, Säkert, Sophie Zelmani, Shout out Louds, Salem Al Fakir och Fibes, Oh Fibes! Det var med nöd och näppe. Jag måste innan jag slutar också ge en eloge till alla goda matstånd som fanns överallt. Otroligt gott. Våra försök till att laga vår medhavda nödproviant gick under all kritik. För att inte riskera att åka fast för försök till mordbrand säger jag så här. Stormkök suger. När man inte vet hur de fungerar.  

Kärlek.

Midsommar.

65708-20

Livet är verkligen en Berg & Dalbana. Speciellt mitt. Just nu. Men jag ska lyda min lilla kusin och uppdatera. Jag har undvikit verkligheten hur länge som helst nu. Jag vet inte varför. För att jag har så mycket annat att göra. Är en jäkligt lam ursäkt. Men det stämmer, till viss del. En av de viktigaste sakerna som har hänt är ju Midsommarafton. En bild på mig, kan ni få. Jag följer traditionen till punkt och pricka. Mormor gjorde kransar til mig och bella. För hon var den enda av mina kusiner som behagade komma. Skam. Alla gav upp i sista stund. Men vi hade hemskt trevligt i alla fall och åt massa god mat. Dansade runt midsommarstången och var med på Femkampen och gick en Tipspromenad. Som vi, hör och häpna, vann! Jag tog en Skumpa och Bella tog en Pysselbok. Grillning och massa tid för mig att bli frisk från min hemska hosta. Den är bättre nu.

Puss.

Jord.

65708-18


Ja, och igår fyllde min lilla Pappa år. 42 stycken. Grattis till honom. Det är så mycket Kalasande nu för tiden. Man blir så glad, av alla godsaker. Den här tårtan var inte att leka med. Det var tur att jag hann ta kort på den. Vädret är helt oslagbart och bilen jag kör, blir som en bastu då. Men det gör ingenting. Jag kommer nog sakna den skruttiga Michelinbilen. Sak samma. När jag kom hem idag upptäckte jag att mitt skrivbord var täckt med ett lager jord. Blomjord. Det visade det sig vara min lillebror, som skulle jaga en geting. Han är så tapper. Min lillebror. Det var tydligen en Drottning till och med. Jag skulle vara jäkligt glad att han fick ut den. Inte gorma att han skulle städa upp allt han spillt ut. På min nya dator och allt. Nej det kunde gott ligga kvar där. Jag fick skrika bra högt innan han gjorde mig till viljes. När han var klar tittade han på mig och väntade sig ett tack. Men det fick han inte. Små bröder är svåra att ha att göra med. Men jag vinner alltid. Nu ska vi på PickNick i kvällsolen nere vid sjön.

Puss.

Sommar.

65708-17

Tre små glada kusiner hemma hos mormor på kalas. Jag är tillbaka i mina sinnens fulla bruk. Det är dags att ta fram Mat & Sov-Klockan. Helgen har gått fasligt fort, förmodligen för att hela fredagen försvann i jobb på Ica. Där jag såg ett häpnandsväckande stort paket. Ett skrevpaket. Det är vanligare än man tror. Klart mycket trevligare sällskap än vanligt. Lördagen passerade utan komplikationer. Jag lekte taxi en sväng åt några medlemmar ur Familjen Rosenqvist. De skulle in till stan på diverse kyrkoangelägenheter. Det gick relativt smärtfritt, med några omvägar. Tiger mat och lite bad i den bländande eftermiddagsolen innan det bar av mot KistaTown för Blades Of Glory. Vilken jag starkt kan rekomendera till samtliga flitiga läsare av min blogg. Mycket skratt och god mat. Hem för att få i oss några stänkare och sedan möta The Gangbang på Magget. Som är och förblir ett slitageställe. Vi förflyttade oss mot The Fab och busade hela natten. Jag vaknade sedan upp på annan, välbekant ort. Trevligt. Men oväntat. Sedan var det redan söndag och det enda jag kunde hitta i matväg hemma var en gammal KnorrSoppa. Ingen vidare frukost, men hemma hos Nr. 15 blev det glass i solen med regelbunda tupplurar. Tills vi for och köpte jordgubbar. Ut på ett Secret Mission på Obs. Sedan, där ni nu kan se ett färskt foto på oss i kvällsolen, med jättegod mat och hallonpaj. Grattis till mormor. Nu ska jag städa efter bomben som alltid landar här efter vi busat. Sedan ska jag basta och dricka te tills jag somnar och måste upp och jobba.

Peace.