Your amazing in my eyes.

Jag måste skärpa mig. Det blir roligare då. Körsbärna är snart mogna. Körsbär är fina. Jag och min gölleälskling ska tatuera oss. Det har vi bestämt. Jag ska fan göra det. Bara. Så sitter jag här. I ett par byxor som jag inte får plats i. Bullshit att man kan få igen alla brallor så länge man ligger ner! Jag känner mig fläskig. Men om man bortser från att Sofia har det inflytandet på mig att köpa försmå kläder så hade vi en myspysdag i stan med scones, minihamburgare och afterworkvin. Jag har varit på ännu en roadtrip ner till Göteborg för att gå på West Coast Riot med Amanda. Det var NAJS. Vi lyssnade på Tiger Army, Floggning Molly, Millencolin, Bad Religion och Nofx. Sen kalasade vi med Alex på fredagen med rosévin och snus. Sen dansade vi hela natten och blev svettiga tills vi åkte till Max och åt mellanmål. Mys. Nu är min semester slut och jag ska bli en ordentlig människa igen. Jag ska söka jobb på Stockholms Glasshus. Bara för att jag tycker om glass så mycket. ´

Kärlek.

Midsommar!

Midsommar är så fint. Den somrigaste dagen. Med blommor och dans och sång och skratt. God mat och så massa jordgubbar. Det tycker jag är vackert. Jag och sofia var midsommarparet. Vi var på landet, för det ska man ju vara. Så man får dansa till små grodorna och prästens lilla kråka, äta sill och potatis tills man spricker. Sen åkte vi hur långt som helst och kalasade hela natten med Henrik, Andreas och Robin ute på Tyresö. Åh, så vi dansade. Tills ända på morgonen och vi somnade i någon säng. Nu blir det bara mörkare igen. Men det gör ingenting, för jag tycker om mörka kvällar och tända ljus. Det är mycket sommar kvar och snart flyttar jag! Då kan det vara vilket väder det vill. Sen finns det inget mer.

Peace.

Hultsfredsfestivalen!


Åh, så härligt vi har haft det! Trots att regnet öste ner, is haglat på oss mitt i sommaren och vi fick somna i minusgrader. Men det gör liksom ingenting när man är varm och lycklig av kärlek och musik. Solen sken i alla fall på den här bilden. När jag sitter och spelar gitarr för alla i vårat camp. Jag vet inte vad jag spelar men jag önskar jag kunde spela gitarr på riktigt. Det är så vackert. Vi åkte tillsammans med Henrik och Torrbjörn, och vilka roliga festivalvänner de blev. Vi skrattade så vi tappade andan. Vinet har flödat och flaken öl från Ålandsresan sinade på alla kalas. Vi har träffat härliga människor, skrikit oss hesa på konserter och ätit så mycket god mat att pengarna inte räckte till. Vi fick allihopa en mysig dialekt från Ronneby. För det är så lätt att bli smittad. Jag har sett dom här artisterna: Miss Li, Adam Tensta, Babyshambels, Håkan Hellström, Antiflag, The Hives, Säkert, Lykke Li, Looptroop Rockers, Rage Against The Machine och Robyn. Jag tror det var alla. Nu vill jag åka till Peace & Love som förra året. Snart är det midsommar!

Puss!

Give me the lover's curse.

Det är inte klokt. Imorgonbitti sitter vi i bilen på väg ner till Hultsfred. Jag blir lycklig bara av att tänka på det. Så himla fint det kommer att bli. Kära vädergudar. Låt solen stråla på oss och varma sommarvindar blåsa på nätterna. Oj, så härlig denna vecka har varit. Min mormor och min pappa har fyllt år och så har vi kalasat. Min älskade Sofia har tagit studenten och så kalasade vi hela natten och firade så som man ska fira en så stor dag i livet. Vi dansade och drack goda drinkar. Sedan somnade vi på morgonen i Henriks lilla säng allihopa. Det var så trångt och så mysigt. Sen tog Fia, Klas och Joakim studenten och vi for runt på allas kalas och åt så mycket gott att det kommer bli min död. På fredagen var vi bjudna på ett till födelsedagskalas för Rickard. Oj, vilket kalas. Det bjöds på snittar, snacks och alkohol. Vi satt under partytälten i natten och lyssnade på Jonny Cash tills alla myggor kom och det var så fint. Sommar är så vackert. Att mysa hela natten med. Nu ses vi inte mer. Det är lite sorgligt. Men det är inget att vara ledsen för. Tiden går fort och jag ska den finaste sommaren i mitt liv. Och när sommaren börjar sina ska jag flytta in i en liten lägenhet. Där jag ska leva och bo. Baka muffins och bjuda på fika, man får sova över och dricka vin så klart. Prata om kyssar och fina saker hela natten.

Kärlek!

Now my soul is ready for peace.

Jag vet inte riktigt. Jag är inte helt säker. Ibland blir det bara konstigt, fast att man bara vill väl. Jag vill bara sprida färg. Sjunga om kärlek och pussas på nätterna. Men kärlek är farligt och så mycket kan stå på spel. När man leker med kärlek. Kärlek ska ju bara vara fint. Det låter fint. Vet ni vad? Jag har ju haft två fina helger som jag inte skrivit om. Jag har picknickat i parker. Tittat på cirkusdjur, så har jag dansat tills mina fötter börjat gråta. Jag har skrattat så att jag fått träningsvärk i magen. Är inte det bland det härligaste som finns? Jag har blivit bjuden på den finaste dejten någonsin. Med vin och ljus och musik! Vi tycker om samma musik. Hur fint är inte det? Så fint så man dör lite. I fredags fick jag följa med H på världens finaste fest. I en liten butik i gamla stan. På gatorna ligger alla glassbarer, och dom är öppna. Så det doftar nybakade våfflor och det var så vackert. Personalfesten på Ica var också rolig. Roligast på länge. För de spårar alltid ur lite. Idag har vi hämtat hem Hannah och Sofia från Sydamerika! Det var så länge sen. Det låter kanske inte klokt. Men jag har glömt, att de faktiskt finns. Jag har förträngt att de är på resa. För jag blir fortfarande ledsen av det. Det var härligt att ses igen. Kalas i kvällsolen hade vi för dem. Nu ska jag mysa hela kvällen. Puss.

Maybe I could be yours.
Maybe you could be mine.
God, I waited so long.
Maybe my time has come.
To walk by your side.