Det här är slutet på vår film.

Måndag, jag dör lite för att tiden går så himla fort. Jag har ingenting att säga. Ingenting alls. Hela förra veckan vet jag inte. Minns inte. Helgen va fin. Den minns jag. Jag är irriterad. På nånting. Jag vet inte vad. Mörka moln. Jag ska åka och jobba snart. Det passar inte att jobba, det händer för mycket annat. Jag måste byta bort massa tider, och då blir man fattig. Usch. Imorrn är det studentmottagning och på fredag med. Alla är så duktiga och bra. Hurra för alla studenter. Ingen puss.

jag blir aldrig samma, från och med du.


Åh, hurricane!

Om det är någon som missat, snälla lyssna. Hör på. Gör det bara. För vissa saker bara låter så himla vackert. I en sång. Inte lika på riktigt, rakt i kroppen. Mitt i. Då låter det mer som något man är med om och sen skrattar åt. Kan vi inte bara skratta. Igår skrattade jag ungefär hela kvällen. Grillade god lax och drack kallt rosévin och hade jeansshorts på mig. Jag dör lite, så somrigt var det. Sen vet jag inte mer. Jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i. För vi dansar och du har så mjuka läppar. Jag vet. Om jag får lite ont i hjärtat förstår man inte vad jag menar. Inte jag heller. Ändå, är det som inget hänt idag. Jag somnade, klockan stod på 05:46 och jag hade gått hem i regnig sommarnatt. Himlen är på min sida. Lika arg ungefär. Fast ändå inte. Idag ska jag bara ligga i min obäddade säng. Pussarna kommer att hjälpa. Även fast ingenting borde hjälpa.

Vad skönt att veta, min vän.
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Håkan Hellström.

I on the dark side of the road.

En torsdag, som har blivit en väldigt tidig fredag. Bara fort innan jag ska sova. Eh, hej 27 grader. Vi har picknickat melon och jordgubbar, firat födelsedag med fina presenter. Bakat tårta, stekt lite i solen, målat naglarna i pastellfärger och ätit piggelin. Himla, himla fint. Sen har jag jobbat hela kvällen och gudars vad folk det var. Tjugo minuter övertid. Blä. Sen fick jag GÅ hem med inget batteri i mobilen, helt ensam och det tycker jag inte om. Men jag klarade mig. Imorgon ska jag vakna tidigt. Ringa dumma samtal, gå ut och springa och sen iväg på ännu mera firande.

Godnatt.

So long honey babe.

Det är mycket och ingenting som behöver sägas. Saker som vänt sig ut och in. Upp och ner. Blandas och jag förstår ingenting. Mest när du är här. Plötsligt är du bara här. Som om ingenting. Som om att det är så det ska vara. Alltid har varit. Har det alltid varit så? Jag tittar ner men går upp. Kan inte, vill massa. För mycket. Jag vet inte heller. Några saker vet jag. Som gör att man vet säkert att sommaren faktiskt är här. Att jag såg en bäver, en riktig bäver, vid ån. Jag såg det på svansen. Man fryser inte fast än att man cyklar hem mitt i natten. Glass är så gott att man kan äta ungefär hur många som helst. På rad. Att man kan sitta ute mitt natten och spela gitarr, sjunga och dricka vin. Allt är ju så himla fint ungefär. Jag har bestämt mig. För säkert hundrade gången, att från och med nu. Nu gäller det. Imorgon är det torsdag, torsdagen då bästaste fyller år. Det ska firas hela helgen. Torsdag. Det är då det gäller. Deklarera, måste jag göra.

Puss.

Lovetrap.

Måååndag och finaste dagen. Sommadagen. Jag tror att jag dör lite. Så mycket tycker jag om solen! Jag vill inte vara inne för en sekund. Så det var jag inte heller. Vakna i en kram. Tröööött. Möta upp Gullstaffan för glass och kaffe i solen. Mys! Vidare till Hjärta och alla sötbebisar och bara sitta i parken med jordgubbar. Jag har bränt mig lite på axlarna, till och med det är ju himla fint. Jag har fräknar och det är äntligen sommar. Sen var jag tvungen att gå och jobba, göra mjukglassar till alla som njöt av solig kväll. Helgen har varit dum för att jag har jobbat men bra för att jag har grillat goda saker, dansat på natten och hälsat på fina mormor och avslutat den med massa gos.

Puss.

Du är mindre bra än en sinnessvag.

Onsdag morgon och soooolen är här igen. Tack gode gud. Jag vill ut, jag måste ut, jag ska ut. Jag har ätit min absoluta favoritfrukost. Fruktsallad. Med alla dom här. Äpple, päron, banan, nektarin, jordgubbe, vindruva och granatäpple. Haha, GOTT! Det tar ungefär hundra år att skära upp bara. Igår hälsade jag på hjärta efter jobbet och sen kom A och tittade på läskig film och några avsnitt Flight of the Conchords. Fint. Idag har jag tvättid men måste skynda mig och bära lilla troll som har ont först. Sen iväg och på en hemlig sak.

Skrev jag igår utan att publicera. Så jag fortsätter här. Torsdag och regn. Åhnej. Den hemliga saken igår var himla himla fin. Fira en Sofia som inte förstod någonting. Bubbla och dricka rosé. Åka till stan och äta tapas och dricka ännu mera vin. Idag har jag hunnit med massa saker. Innan regnet kom. Sola, springa, handla, stryka, städa, duscha och fixa mitt barr. Nu väntar jag på att klockan ska bli sex för då ska jag iväg på en annan hemlig sak. Det känns verkligen inte som torsdag. Det känns som mitt i helgen.

Puss.

I sing it to you nice.

Måndag och det är kallt! För kallt. Men det struntade jag i på kvällen och gick promenad med en som man aldrig ser. Trevligt. Helgen är förbi. Igen. Alldeles för fort. Den var himla fin. Massa vin och skratt! Men det som inte får hända, hände. Katastrof. Men jag var inte i tillstånd att inse att det var en katastrof så allt slutade mer eller mindre smärtfritt efter en efterfest jag inte minns något alls av. Det gör ingenting. Söndagen tillbringades med att dö bakisdöden större delen av förmiddagen. Tills jag blev i tillstånd att fika lite och mysa massa. Och lite glass. Men bara lite. Faaaaan, vad jag inte tycker om att jobba. Det förstör. Allt. Blä. Imorrn, hela dagen. Men sen två dagar ledigt innan mördarhelgen börjar. Men kanske ska jag få shoppa loss på blommor, gardiner, lampa, matta och andra fina saker som nån inte tycker om att handla. Hur kan man inte göra de? Jag baaangar inte. Nu ska jag avsluta min romantiska kväll och sova.
Puss och kärlek.

Happy up here.

Lördag och regn. Åhnej. Men det måste faktiskt regna lite. Om det ska växa blommor och blåbär i sommar. Det vill vi. Jag. Massa dagar gick igen. Dom slutar aldrig gå. När man jobbar varenda himla dag hinner man inte med livet. Hur ska det gå till. Förstår inte jag. Idag är jag i alla fall ledig och då hinner jag med. Igår hade vi hur god middag som helst och det blev sent så jag är trött, men det finns det ingen tid för att vara. Skopan och IKEA. Fina saker fick följa med hem och bo. Jag klassar inte mig själv som pollenallergiker men jag hatar pollen. Det kliar på hela mig, utanpå ansiktet, i munnen i halsen över allt. Det rinner, och killar. Det är hemskt. Jag har en liten tyst minut av sorg för alla som lider av pollen. Så. Nu ska jag försöka styra upp mig själv i lite kalaskläder och möta upp Staffan och Robert för mat och vin. Fint va? Ses i dimman!

You might be a big fish.


Himla bra. Lisa Mitchell. Tisdagmorgon och jag ville inte gå upp. Det är moln på himlen nu. Men säkert inte länge till. När gruset försvinner från gatorna finns ingen tid för moln. Ingent tid för att vara inomhus. För lite tid att vara utomhus. Igår träffade jag upp Mia efter jobbet för en powerwalk istället för gymet.  Najs. Sen mötte jag upp gullstaffan och åt sushi. Hem och dricka te, kopp efter kopp med te. Mys. Han försvinner hela tiden. Nu måste jag springa till bussen.

Peace

Är det måndag snart?

Idag. Solen är min bästa vän. Försvinn aldrig igen. Valborgshelg är över. Himla fin invigning av sommaren. Söndagspromenad i två timmar och gå ut och springa. Vad har hänt med mig? Hem till mormor och äta middag. Mys. Serier och pussar. Arrested development. Nu ska jag snart iväg och jobba. Massa jobb hela veckan. Det känns som att jag sviker det fina vädret. Men eftersom allt kretsar kring pengar så har jag inte så mycket val. Fruktsallad är i alla fall min nya passion i livet. Jag äter det minst en gång om dagen. Ibland två. Ibland tre.

Puss.

That's a big lie.

Första maj. Förbi med snart en timme. Tiden viner förbi. I håret. Överallt. Valborg, började med god frukost, packa all picknickmat och springa till tåget. Titta, titta efter min bror som skulle åka hellikopterbåt i uppsalaån. Men jag hittade honom inte och tur var väl det för det såg hemskt farligt ut. Mötte upp fina Hannah och Sofia i parken som var proppfull av människor och musik. Sen kom äntligen Malin och alla andra! Äta jordgubbar och dom godaste bullarna eveeeer. Dricka vin och det var så varmt. Sommarvärme. Himla fint. Parkhäng for life! Iväg på fest, bära hem fulla människor, grilla korv, gå på soffest och våldgästa ett studentrum och dansa, dansa och somna alldeles för tidigt som egentligen var alldeles för sent. Jag vet inte. Ikväll har jag myst, ätit småplock och tittat på film. Vandrat hem i natten som är varm nu med. Jag är så trött. Jag måste skaffa mig en cykel. Det kan inte vara maj än. Men det måste vara sommar snart. Imorgon kommer allt bli bättre. Jag känner det på mig. Kärlek.