Right train running on the wrong track.

I måndags hade jag och Mia lite qualitytime som vi spenderade med att investera stora summor pengar i kläder och andra fina saker. Som man blir lycklig av. Det var trevligt. Sen blev jag ju bjuden på inflyttningskalas tillslut, åt god pasta och drack öl. Jag gosade bort en hel natt istället. Det är på riktigt. Det har gått över. Det kändes knappt. Varför inte. Jag förstår inte. Det enda som är jobbigt om man känner sig omringad. Igår befann jag mig på sådant territorium. Men jag klarade mig. Jag är bakis. På en onsdag. Jag firar frihet.  Friar till sommarvindarna på natten. Vi drack vin till kebaben och peppade med våra paradremixar innan vi for in till Debaser och träffade upp HipHopcrewet som skulle lyssna på ett Metalband.(?) Det var sådär. Tysta Mari var förband. Jag vann två biljetter till West coast roit! Ascoolt. Jag vinner aldrig saker. Najs. Sen drack vi shots och skrattade hela natten. Men inte när bankomaten tog kortet drinkarna spilldes ut. Då avslutade vi kvällen. Det är ju egentligen ikväll man ska parta men eftersom vi har en vän som är dum i huvudet så ska vi fira med bönder från tidigt 1900-tal istället för att göra en repris i Uppsala. Det kan inte hjälpas. Jag är varm i hjärtat.

Kärlek.


A monkey needs to dance and so do you.

Jag börjar repa mig. Efter helgen. Jag har varit som en degklump idag. Det är mysigt att vara det. Egentligen hatar jag söndagar. Det är liksom dagar som man ska spendera med kärlek och det goda här i livet. Jag har ju så fina vänner. Det är inte klokt. Jag och Frugan åt bästa bakfyllematen och tog en runda på centan med våra svällande konton. Vi hälsade på Packedman och invigde nya mästerverk på youtube. Hem och gnaga på mera saker och titta på Utvandrarna - Nybuggarna. Det är cred. Vi har många timmar framför oss. Helgen var den härligaste. Jag måste berätta. Jag skulle träffa mitt gullegryn på fredagen men hon somnade i soffan. Tack, tack för kaffet. Då hoppade jag in i duschen och drack lite vin för att möta upp Linda i stan och festa på skolan. Men missade sista bussen och fick skjuss hem till en helt annan destination. Jag avslutade kvällen med massa fint prat och den bästa sängfösaren. Lördagen representerar ett av årets trevligaste kalas. Den godaste pastagrytan man kan tänka sig, vin och massa skratt tills vi bagav oss in till stan för att göra Debaser osäkert. Jag dansade tills mina fötter ömmade för premiären av pumps. Sen hem och ha lite private efterfest. Härligt. Nu kommer en vecka av lite passiv panik. Jag funderar på att radikalt träna varje dag. Varför inte. Jag vill bli bjuden på inflyttningsfika och gosa bort en eftermiddag.

Puss!

Samlar drömmar i fickan.

Nybakad blåbärspaj och solsken.
Kalaskläder och rödvin.
Vi ska dansa hela natten.
Jag vågar inte hålla i din hand.

Peace.



Glassigt.


Jag är lycklig, i hela kroppen! Jag ligger ute i solen. I bikini! Det är inte klokt. Jag har redan fått lite färg. Sen äter jag en glass med. Bara för att. Det är så gott. Med alla bra toner i öronen. Så jag blir en drömmare. Dagdrömmare. Sköldpaddan låg bredvid mig och njöt med ögonen stängda. Han är också en riktig glassare. Söt. Jag vill bada och picknicka nu. Det känns som all taggtråd runt mitt hjärta har släppt. Jag är fri. Som en liten fågel. När jag slipper läsa all skit. Jag ska hitta på något annat, skitbra. Men nu kommer alla mardrömmar. Som är så sanna att jag tror att det hänt på riktigt en lång stund efter jag vaknat. Det är vår. Som om det aldrig varit vinter. I helgen blir det fylleslag för Sofie. Najs.

Kärlek.

En tegelsten i magen.

65708-35
Varför kan inte verkligheten vara lite mer magisk ibland? Jag hade det lite magiskt igår i alla fall. Jag klarade av att hitta på alla saker utom att plugga. Njuta av våren i solen och städa fint. Sen massa mysis. Det är spännande. Idag har jag haft den härligaste dagen i stan med Sofie. Det är hennes födelsedag idag! Grattis till henne. Vi åt god mat, strosade och valde present. Åkte båt runt stan i solen med varsin stor muffins. Mys! Fast nu känner jag så här: Jag är fel. Jag vill inte. Det är inge kul. Jag orkar inte. Blä. Plugga, det jag pluggar. Plugga? Lärarhögskolan räknas inte som plugg. Det är pinsamt. Jag vill lära mig saker på riktigt. Jag vill utvecklas. Jag står still. Jag går på fel stig. Jag vill någotning annat. Jag vill känna att det är okej att inte ha någotning. Bara jobba på Ica. Jag klarar mig. Se vad jag vill göra. Om jag hittar någonting annat. Jag vill inte göra någonting som jag inte vill. Jag är stor. Jag borde få välja själv. Men allt tar bara emot. Jag måste göra klart. Skit på alla. Jag vill skita i allt. Jag vill inte. Ingenting. Blir jag aldrig vuxen så blir jag inte. Jag vill inte läsa det här bara för att kunna klara mig själv sen. Pina igenom resten av mina dagar på förskola. Titta på klockan och tänka att tiden står still. Jag vill göra något som jag tycker är kul. Tänk om jag aldrig klarar mig själv. Då får mina päron slänga ut mig på gatan. Så får jag bli uteliggare. Det är inte mycket att göra. Hellre det än att fortsätta plugga. Skitplugg. Jag vill inte. Jag mår illa av att tänka på det. Så lite vill jag det. Jag vill hoppa av. Aldrig gå dit mer. Aldrig läsa i jävla böcker som skitpedagogik. Fy fan vad less jag är. Så. Nu känns det bättre. Man kanske inte klarar sig. Vad gör man då? Om det inte blir något av en. Om det bara blir skit.

Jag vet inte.

Beneath the sheets of paper lies my truth.

Black Owl Vinyl Decal
Det finns ingen som håller mig tillbaka. Det är måndag. Jag hatar måndagar. Alla dagar i veckan. För att jag gör så meningslösa saker. Jag vill ha mera helg. Jag har haft den finaste helgen. I fredags blev jag bjuden på Japansk restaurang. Tack. Tack för kaffet. Jag älskar mat, så det passar mig att äta god mat. Man fick grilla den själv på bordet. Lite wild. Sen gick vi ut och drack drinkar på söder. På ett ställe som hette WC träffade jag Jonatan med. Pappa var ute i svängen på en retro dansklubb för att äta med jobbet. Han var pepp. Jag fick reda på i sista stund hur glömsk jag är. Det får jag lida för när det kommer till kritan. Det var inte mycket annat att göra än att infinna sig på Ica klockan tre på lördagen och sopa godis till klockan blev sju. Då brassade jag hem och tog en raggardusch innan vi for till Bella och Niklas partyplace. Vi drack öl. Det gick sådär. Men när det finns chips och dipp får man ner det mesta. Allhuset vid Universitetet blev nästa stopp. Sedan Debaser, Medusa och Korvmojen. Bakluckan hem, och sova bort det fina vädret. Men det får man på söndagar. Vi njöt av våren på balkongen. Sen såg vi en av mina favoritfilmer. Som är ett konstverk. Med ostbågar. Nu är det tänkt att jag ska plugga, för glatta livet. Jag gissar på att det kommer gå sådär.

I never loved nobody fully.
Always one foot on the ground.
And by protecting my heart truly.
I got lost in the sounds.

Stjärnorna faller på oss.

65708-34
Jag är inte arg. Jag är ingenting. Jag är vän med tanken. Jag är vän med verkligheten. Nu. Du är mitt vackraste fall, neråt. Jag önskar bara jag slapp säga till. Att du inte förstår. Jag längtar så till helgen, då kan jag göra vad jag vill. Jag är ledig! Jag är ju bjuden på kalas hos Bella. Det ska bli så trevligt. Men det börjar bli knapert i kassan. Bjuden på middag är jag med. Av en riktig kock. Najs. Snart ska jag åka in till stadens torg och äta lunch med Linda. Det var hemskt längesen. Tillsammans struntar vi i att skriva i loggboken om varför vi vill bli lärare på tråkiga Höglandsskolan. Undra vad som händer nu. Vad vi får för straff. Vad händer med mig? Ingenting. Jag börjar få det riktigt mysigt här i mitt lilla krypin. Men jag skulle nog inte bjuda hem någon på fika än. Vi kan sitta i min lilla lilla säng. Men sitta trångt är mysigt. Jag är så glad, har ni sett vädret idag?

This is how it works.
You're young until you're not.
You love until you don't.
You try until you can't.
You laugh until you cry.
You cry until you laugh.
And everyone must breathe.
Until their dying breath.

Att leva lite vind för våg.

Tisdag. En till hemskt fin helg har jag haft. Men jag dränker inte mina sorger. Jag har inga sorger att dränka. Det är för sent för kärlek, ren som snö. Inatt finns ingen väg tillbaka. Det finns ingen tid att spendera ensam. Trots att jag jobbade och slet på Ica varje kväll lyckades jag dricka vin, prata om livet och lyssna på musik hela natten med det finaste leendet i stan. Så man smälter. Jag vet inte vad som händer. Har mina ögon torkat? På lördagen ville jag så gärna träffa Amanda som var på besök från en stad långt bort, men det gick inte. Hoppas det blir en chans snart igen. Vi röjde på Fabben istället, pinsamt men sant. Jag var party. Tills jag ramlade ner i din säng och glömde bort alla världens hemska saker. Igår myste jag och Mia hela dagen, strosade i affärer och fikade med glass tills jag blev bjuden på filmkväll med vindruvor. Egentligen måste jag ringa till min förskola nu, men jag vill inte. Jag ska gå och lägga mig en stund till. Sen får vi se vart det bär av.

Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Varje moln är trasigt.

Girl and Bunny Print

Så här mycket saknar jag Imsa! Min lilla pluttgosa. Hon var världens bästa sällskap, kunde bara sitta bredvid mig i flera timmar och gosa. Det skulle jag behöva nu. Idag vart jag så arg att jag kokade inombords på riktigt. Så arg att jag höll på att kasta ut min dator genom fönstret och skällde på alla som kom i vägen. Ska jag berätta på vad. Jo, på det efterblivna programmet Itunes. Jag har lust att leja två mördare som kan ta kål på de som skapade det där fruktansvärt dåliga programmet. Jag kan inte använda min fina Ipod på grund av det. Tack. Tack så hemskt mycket. Men efter ett tag, så gick jag och duschade hur länge som helst, hur varmt som helst. Då blev jag lite lugnare och jag lyckades att inte skada varken mig, datorn eller någon annan. Bra. Igår var jag och spelade biljard med Erik från Ica, med inställningen om att jag skulle få stryk och inte sätta en enda boll. Fel, jag var skitbra. Jag vann till och med en match, och Erik är ett proffs. Sen träffade vi mina söta kusiner på Olsons Video och lyssnade på Glitchmusik. Lite gay, men trevligt. Sen har jag en fjäril i magen. Så pratade jag tillslut med både Hannah och Sofia, de mår bra. Fast Sofia har fått prickar och feber. Man vill inte bli sjuk där, få rabies och falla ihop. Kom hem nu. I sommar far vi på festival och kalasar hela nätterna tills vi blir helt trasiga och lyckliga. När man blandar ihop dagar med nätter och sjunger bort rösten. Jag längtar.

Jag undrar vem som kysser dig nu.


Maia Hirasawa.


Hon sjunger fint som sockervadd. Jag kan inte sluta lyssna. Jag är ledsen att jag missade Kate Nash i lördags. Men det kan inte hjälpas. Jag känner ingen sorg. Jag börjar jobba snart. Jag ska jobba hela helgen, varenda kväll. Fast man hinner ändå med att göra roliga saker. Massagen var fantastisk. Aroma, helkroppsmassage i två timmar. Jag är en ny människa. Så himla typsikt, när man fiskar. Att få en ful fisk. Men vi kanske känner likadant, så kan vi vara fula tillsammans. Det börjar bli en fin tradition att sitta och äta muffins på Sofies jobb. Imorgon är jag ledig hela dagen! Då ska jag spela biljard med Erik. Det borde sluta regna också. Så borde jag veta hur Hannah och Sofia har det, men jag vill inte veta. Jag hoppas de mår bra och inte blir bortrövade i de där hemska länderna. Så känns det fortfarande hemskt mycket ingenting. Tomt, fast inte på ett sorgligt vis. Jag vill liksom att vi ska känna tragedi. Att vår kärlekssaga är slut. Men man kan inte känna det själv. Då var det ingen riktigt lycklig saga. Om man tvivlar på det, ja, då ska nog helst glömma allt. Tydligen.

I'm never ever, gunna unglue my lips from being together!

Never ever. 

Human error.

65708-33

Vilken fin helg jag har haft. Vad mycket man missar när man är sambo och lotsas ha mysigt hemma. Jag har kalasat hela nätterna, och gosat i en soffa på efterfest. Idag ska jag och Frugan på Spa och få lite massage. Det ska bli underbart. Jag ska sedan inom en snar framtid ta tag i min kropps behov av rörelse så att min mage inte behöver ett stöd som gubben här ovan. Den limpan är inte att leka med. Den kommer från Etsy.com på tal om det. Jag vill ha flera fina vårdagar. De mår man så bra av. Fast å andra sidan kan det väl lika bra regna om jag ska sitta inne och plugga.

Think fast before they say that I love you.
Think fast before they say you love me to.
Cause then I´ll put my runningshoes on,
and I´ll run, run, run, run, run, run.
I ran!

Peace.

And everyone we know.


Torsdagen var en ledsam dag. Då kom de och hämtade Imsibums. Jag ville inte släppa henne och jag kände mig som en svikare. Hon är en skilsmässokanin. Ett trauma. Tack vara en bajskorv. Men just nu är det tomt. Det känns ingenting. Det går liksom inte att sakna något som inte finns. Någon som försvann, och blev någon annan. Som jag inte känner alls. Man kan inte lita på, eller sakna en bedragare. Jag saknar mer varma kramar och tända ljus. Men det är en petitess. Igår var vi på vårat kalasiga humör och gjorde dansgolvet osäkert på Debaser. Åkte på efterfest med några väsbygangsters och spelade gamla Super Mario, som är ett jävla skitspel. En kastrull fick jag med mig hem också. Den ska jag laga mat i min lilla lägenhet sen. Dit jag ska bjuda alla på tekalas i udda koppar och söta muffins. Flyg lilla fjäril, flyg. Imsa får leka med andra kaninisar nu och äta gräs.

Puss.